TACK ALLA FÖR ATT NI KOM!

 

Ojojoj, vilken FeministFika det blev! Jag är alldeles överväldigad! Tack alla ni som kom!

När jag och Jenny planerade vårt första FeministFika såg vi framför oss bilden av oss två och kanske en eller två till. Sen anmälde sig några stycken till och sen gick Jennys barn och fick magsjuka så hon inte kunde komma. Jag tänkte att även om det var nervöst kan jag väl ta hand om några stycken, att det nog skulle gå bra. När jag och L kom först till Kafé Kuriosa satte vi oss vid ett bord där vi tänkte att vi kunde klämma in en sex-sju stycken för fler skulle vi nog inte bli.

Ha.

Istället blev det ungefär såhär:

FeministFika 140217

Och så här:

FeministFika 140217

Och så här:

FeministFika 140217

Och då fick inte alla plats utan några satt i rummet bredvid!

 

Det var jätteläskigt och jätteroligt för jag tycker det är läskigt med fler än två personer på samma gång men samtidigt jätteroligt för det känns som om det här är någonting som verkligen behövs och nu är det bara att vi hjälps åt att göra det här ännu bättre och ännu större!

Fick veta att det behövs 1400 röster för att Fi ska få plats i kommunfullmäktige i Norrköping. Ettusenfyrahundra! Nu fixar vi det!

Vi vill också att du skriver till oss och berättar vad du vill att vi ska prata om på Fikorna framöver, vi tänker att det kan vara bra att ha ett inledande ämne som vi hinner fundera lite på i förväg men att det sedan gärna får dra iväg åt vilket håll det vill. Vad hjärtat är fullt av talar munnen, liksom.

Har du andra funderingar eller vill skriva gästinlägg eller vill att vi ska länka till din blogg eller om du har någon blogg att tipsa om eller vill skriva om något du kommit att tänka på efter mötet eller reflekterat över – skriv till oss! Ingen tanke är för liten, ingen åsikt för obetydlig! Bara den är feministisk!

 

Tack än en gång för att ni kom!

>Calle<

(Som nu ska försöka lugna ner sig efter chocken…)

 

14 reaktioner på ”TACK ALLA FÖR ATT NI KOM!

  1. Pingback: FeMiNiSTFiKaT! | CaLLeiSM

  2. Guuuuuu va mus ( autocorrectat mys, hemäj feministisk telefon).

    Jag skrev lite på min blogg häromdagen om ett gemensamt feministiskt hemsidesprojekt för att kunna bemöta negativa kommentar på våra bloggar. Ni får gärna kolla in det o komma med bu eller bä, tips, idéer, haka på etc.

    • En jättebra idé!
      Standardiserade svar att hänvisa till som svar på tröttsamma kommentarer. Vad skönt det vore, hörrni!

  3. Fantastiskt! Nåt som är ännu mer fantastiskt är att om F! får 1400 röster så får vi två mandat i kommunfullmäktige. För ett räcker det med 700 röster!!!

  4. Pingback: coolbabe_90girl – Feministfika

SVÄLJ KAKAN OCH SÄG NÅGOT!